MENÜ

Ezermester szerelési munkák

Sokan vannak akik szeretnének otthon megvalósítani egy pár jó ötletet, vagy csak egyszerűen fel kell fúrni néhány dolgot a falra, de nincsen hozzá szerszámuk ! Talán még az anyagokat is beszerzik hozzá, de nem mernek nekilátni, mert félnek, hogy nagyobb kárt okoznak azzal, hogyha mindenféle gyakorlat nélkül kezdenek neki a szerelésnek, vagy egyszerüen nem értenek hozzá .

Ezermestereink az ilyen jellegű kisebb-nagyobb szerelési, javítási és helyreállítási munkákban nyújtanak segítséget Önnek! Az előzetes megbeszélések alapján Önnek lehetősége nyílik arra, hogy mesterünkkel telefonon egyeztesse kívánságait, melynek során hasznos tanácsokat és végleges megoldást is kaphat mesterünktől!

 

Tippek: kamra ; lakásfelújítás ; lakásfelújítás ; melegburkolatok ,

Kádfelújítás, kádfestés

Egy teljes körű fürdőszoba felújítás részét képezheti a kád felújítása, festése. Ha spórolni szeretnénk, az egyik ilyen pénztárca kímélő varázsszó lehet: új kád helyett kádfelújítás.

Tízezreket spórolhatunk ezzel a megoldással. Hiszen nem kell a régit kiköttetni, bontani, elszállíttatni, az újat megvásárolni, helyszínre szállítani, beszerelni, bekötni és újra burkolni.

Maga a felújítás általában 2-3 x (2-3 órát) vesz igénybe, és minimális felfordulással és piszokkal jár. Egy dologra kell igazán figyelni, hogy az előírt száradási időbenn ( 2-4 nap) belül  víz nem érheti a kádat. A festés kb. 40-50 e Ft körül mozog (attól is függ, hogy volt-e korábban felújítva és milyen állapotban van a kád.

A kád felújításról sokan még nem is hallottak ezért szinte a legtöbb esetben automatikusan döntenek egy új kád vásárlása mellett. A csere azonban nem minden esetben a legjobb megoldás, mint ahogy az is igaz, hogy nem minden kádat érdemes felújítani.Ha a kádunk kényelmes és megfelelő méretű csak a kopottsága miatt akarunk tőle szabadulni, akkor érdemes lehet csere helyett a kád felújítására szavaznunk. Sok esetben a régi öntött vas kád elvitele szinte lehetetlen (mert bontása és elszállítása szinte kivitelezhetetlen). Ha szeretnénk a legkevesebb pénzből megúszni a felújítást (egy kádfelújítással akár sok ezer Ft-ot is megtakaríthatunk: régi kád bontása, elvitele, új kád vásárlás, kiszállítás, beszerelés, bekötés, újra csempézés költsége)

 

 

Lakatosmunkák,

A Dolatti® Lakás Szervíz lakatosai nem csak zárszerelésben, hanem szerkezeti lakatos munkák területén is hasznos segítséget nyújthatnak Önnek! A zárak javításán és beszerelésén túl biztonsági rácsok javítását és gyártását is vállaljuk, melyre természetesen az Ön igényei szerinti tervek és előzetes egyeztetés során adunk egyedi árajánlatot.

 

 

Egyéb tevékenységi körünk:

 


Cylex Tudakozó Termékkatalógus | Dolatti sövénykerítés | Kutyakennelek | Dolatti kapuk | Dolatti kerítéselemek | ipari kerítés elemek |

 

Hírek

Asztali nézet