MENÜ

Duguláselhárítás:
Debreceni Duguláselhárító GyorsSzerviz minden nap 08-20-ig fogadja hívását ha duguláselhárításra javításra van szüksége mosdó, kád, mosogató vagy wc problémák esetében. A duguláselhárításon kívül sok egyéb más hibajavításban is segítségére tudunk lenni. Tájékoztatót a cég weboldalán talál http://dugulaselharitas.ewk.hu/. 06703547373.

Zárjavítás:
Debreceni ZárSzerviz minden nap 08-20-ig fogadja hívását ha zárszerelésre, zárjavításra, zárcserére, hevederzár beépítésre  van szüksége. Ha kizárta magát, nem működik rendben ajtajának-ablakának zárszerkezete keresse szolgálatunkat. A zárszerelésen kívül sok egyéb más hibajavításban is segítségére tudunk lenni. Tájékoztatót a cég weboldalán talál. http://zarszervizdebrecen.ewk.hu 06703547373.

Vízszerelés:
Debreceni Lakás Szerviz minden nap 08-20-ig fogadja hívását ha vízszerelésre, vízvezeték javításra van szüksége. Ha szivárgást, csőtörést, dugulást, ill. egyéb problémákat tapasztal, keresse bátran szolgálatunkat. A vízszerelésen kívül sok egyéb más hibajavításban is segítségére tudunk lenni. Tájékoztatót a cég weboldalán talál www.debreceni-lakasszerviz.hu . 06703547373.

Kádfelújítás, kádfestés:

Debreceni Lakás Szerviz fogadja hívását ha kádfelújításra, kádfestésre van szüksége. Ha nem szeretné régi kifakult fürdőkádját kicserélni, keresse bátran szolgálatunkat. A kádfelújításon kívül sok egyéb más hibajavításban is segítségére tudunk lenni. Tájékoztatót a cég weboldalán talál www.debreceni-lakasszerviz.hu . 06703547373.

Debreceni Lakás Szerviz Szolgálat 06703547373. minden nap 08-20-ig Szolgáltatások vízszerelésben, duguláselhárításban, zárszerelésben, ajtó-ablak javításban, bútorszerelésben, kádfestésben, lakásfestésben és sok egyéb javításban, beépítésben, szerelésben  karbantartásban. www.debreceni-lakasszerviz.hu

 


 

Asztali nézet