MENÜ

Üzletszabályzat

  1. Cégünk Debrecenben és Hajd-Bihar megyében nyújt szolgáltatást.
  2. Igény esetén Hajdú-Bihar megyén kívül is vállalunk munkát.
  3. Ügyfeleink, telefonon vagy e-mail-ben minden nap, 08-20 óra-ig kereshetik ügyfélszolgálatunkat a 70/354-7373 telefonszámon.
  4. Szakembereink a telefonos egyeztetés után megadják az elvégzendő munkálatok körülbelüli időigényét (ebből következtethető az ár), valamint egyeztetnek egy időpontot. Végső árajánlatot a helyszín személyes felmérése után adnak. A végleges ár – amennyiben a helyszínen derül ki új információ az elvégzendő munkáról – eltérhet a telefonon adottól.
  5. A végleges ár megadása után az Ügyfél elállhat a szolgáltatás megrendelésétől /a kiszállás díja ekkor is kifizetendő/. Elfogadása esetén szakemberünk azonnal hozzákezd a munka elvégzéséhez.
  6. Összetettebb feladatokhoz az ár elfogadása után, közösen egyeztetett időpontban kezd hozzá. Nagyobb anyag- vagy időigényű munkák esetén a helyszín felmérése után írásban adunk árajánlatot.
  7. Szakemberünk az előzetesen egyeztetett időponthoz képest a késést telefonon jelezi.
  8. Cégünk szolgáltatásával kapcsolatos esetleges minőségi kifogások rendezéséhez a bejelentéstől számított 48 órán belül hozzákezd. A törvény által kötelezően előírt minden olyan esetben korrigálja a hibát, amikor bizonyítható a felelősségünk.
  9. Átalánydíjas szolgáltatásunkra igényt tartó Partnereinkkel külön szerződésben rögzítjük az együttműködés feltételeit.
  10. Az üzletszabályzat változtatásának jogát fenntartjuk.
  11. ( A kádfelújítással kapcsolatos tájékoztatásért kérje visszahívásunkat. Műszaki paraméterekről és garanciáról telefonos visszahíváskor adunk tájékoztatást. )
  12. Adószám:66050456-1-29.   Nyilv..sz.:31251283***

 

Hírek

Asztali nézet